Operaţiunea ,,marcarea”

Astăzi am băut două cafele, este aproape trei noaptea si mă gândesc despre ce aş avea chef să vorbesc acum. La ore de vârf mulţi scriu despre dragoste şi dezamăgiri pentru că doar noaptea avem puterea să fim sinceri şi să spunem ceea ce simţim sau credem cu adevărat. Şi totuşi vreau să scriu despre tatuaje. ,,Just like that”.

Dexul online defineste foarte drăguţ termenul: ,,desen care rămâne pe piele după tatuare. Marcare a animalelor cu semne imprimate în piele pentru recunoaştere şi identificare. Operaţie de marcare a vitelor prin semne imprimate, pentru a le recunoaşte.”

Eu personal, percep tatuajul ca pe o formă de artă, de manifestare a personalităţii, o amintire. Deci practic, mi se pare ceva frumos să marchezi un eveniment printr-un citat ce ţi-l imprimi pe corp.Din punctul meu de vedere, acest lucru este ceva firesc şi omenesc, dar aici nu vorbim despre mine, ci despre societatea în care trăiesc.

Acum să derulăm puţin cu câteva cuvinte şi să subliniem cuvântul ,,omenesc”. De ce acest cuvânt? Pentru că societatea în care trăim duce lipsă de astfel de persoane, de oameni în adevăratul sens al cuvântului. Acesta fiind motivul pentru care atunci când ies din casă îmi iau faţa de ,,poker face” şi sunt setată pe modul ,,I don’t want to live on this planet anymore”.

Şi acum să revenim la definiţie: ,,Desen care rămâne pe piele după tatuare.” Din moment ce tatuajul are o semnificaţie sentimentală pentru tine, este normal să nu ai regrete. Din contră, vei fi fericit să îl porţi toată viaţa. Din păcate nu toţi gândesc aşa, iar mulţi ascund sub podoaba capilară un aşa zis creier ce îl păstrează ca pe o comoară, adică stă îngropat şi nefolosit.

Adevărul este că trebuie să depui un efort foarte mare pentru a-ţi da seama că un tatuaj este permanent, aşa că nu se merită să îţi faci unul cu numele tipului cu care ai petrecut un one night stand sau alături de care ai avut o relaţie, pentru că în situaţia specificată anterior, s-ar putea să nu mai ştii nici cum arată d-apoi să îi cunoşti şi numele. Ştiţi, genul acela de relaţie care ţine mai puţin decât bateria la telefon. Ei bine, dacă este un Nokia, s-ar putea ca relaţia să dureze ceva.

,,Operaţe de marcare a vitelor pentru recunoaştere şi identificare”. În această categorie intră aşa-numitele ,,prinţese”. Genul de persoane care îşi pun pe Facebook că lucrează la buzunarul lui mama şi lui tata. Da, aţi nimerit! Acele căprioare care îşi tatuează în zona inghinală ,,daddy will kill you”, exact ca în definiţie ,,operaţie de marcare a vitelor pentru recunoaştere”, iar întrebarea este simplă. Cât de vacă să fii? Eşti pe cale să faci dragoste cu iubitul şi când vă este preludiul mai drag, el şi-l imaginează pe taică-tu cum vine să-l caftească. Cred că aşa a apărut expresia ,,a muri la intrare”, pentru că decât să,,daddy will kill you”, mai bine moare singură. Good choise!

De ce ai face aşa ceva? Adică sincer, fetelor…pe unele dintre voi chiar vă chinuie talentul, pe altele…lipsa lui. Nu mă înţelegeţi greşit, ador creativitatea, mai ales diferitele forme pe care o ia aceasta, dar oprţi acest fenomen al prostiei saaau…mai lăsaţi-ne să râdem puţin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s