Ziua naţională a femeilor #PeToc

-Alo, Poliţia Modei? Cad preţuri la magazinul FashionUp

IMG_4855ht

Eşti femeie şi nu ai rău de înălţime? Asta înseamnă că iubeşti tocurile la fel de mult ca şi mine!

Se spune că cele mai bune prietene ale unei femei sunt diamantele, însă nu sunt total de acord cu această expresie. De ce? Pentru că pantofii reprezintă esenţa feminităţii. A observat cineva atitudinea unei femei pe tocuri? Ea devine subit mult mai încrezătoare şi transmite o energie debordantă. Ea devine puternică şi are sentimentul că poate conduce lumea. Strada se transformă în podium, iar mersul pe stradă într-un Catwalk.

Pantofii sunt alături de tine în timp ce prietenii anulează planuri. Te simţi deprimată şi nu este nimeni să te însoţească la o plimbare? Pantofii vor fi acolo şi îţi vor transmite pe limba lor, prin sunetul specific din timpul mersului ,,Hei, noi te facem să arăţi ca o felină încrezătoare şi tu ne răsplăteşti stropindu-ne cu lacrimi? Ne-ai cumpărat din banii de chirie, merităm puţin respect!”

Pantofii nu te vor dezamăgi niciodată atâta timp cât ei te vor alege pe tine. De fiecare dată când mă plimb printr-un magazin, îmi imaginez o vizită într-un orfelinat. Pantofii stau pe rafturi precum nişte copii ce aşteaptă să îi adopţi, iar când există acea chimie, ei vin la tine şi te iau de mânuţă.

Desigur, pantofii cu toc nu sunt pentru toată lumea, iar feminitatea nu consta 100% în asta. Sunt femei care merg chinuite şi arată nefericite tocmai din această cauză, în timp ce altora le pune în valoare personalitatea, creionându-le frumos atitudinea, tranformându-le în nişte Super-Femei.

Să mergi pe tocuri este o artă. Tocmai de aceea acest lucru merită sărbătorit şi a reprezentat un prilej de a inventa Ziua Naţională a Femeilor #PeToc ce va avea loc pe 14 septembrie. Campania se numeşte Back2Toc şi se desfăşoară până pe 13 septembrie, timp în care vor fi concursuri zilnice, câştigătoarele urmând să primească câte o pereche de pantofi din oferta FashionUp.

11951925_951267204932215_2816021589291480_n

Mă bucur foarte mult că echipa FashionUp s-a gândit să facă o zi dedicată iubitoarelor de pantofi cu toc. Reprezintă un bun prilej de a încuraja cât mai multe femei să poarte tocuri şi să iasă din monotonie, să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să aibă curajul să încerce, să se joace cu materialele, culorile. Pantofii se vor simţi mult mai fericiţi într-un outfit îndrăzneţ şi original.

Concurs-bloggeri

„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s